AĞRI / MERKEZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Mrt

Cumhuriyet Anadolu Lisesi zümre kararları doğrultusunda yapılacak olan yazılı sınavların takvimi ve konu soru dağılım tabloları yayımlanmıştır. İlgili dersin kazanımlarına aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Şbt

Okulumuz Şubat dönemi sorumluluk sınavları 05-09 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Ekli listede öğrencilerin sorumlu olduğu sınavlar yer almaktadır.

Ara

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmî gazetede Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği yayınlanmıştır. Cumhuriyet Anadolu Lisesi zümre kararları doğrultusunda yapılacak olan yazılı yoklama sınavlarının soru dağılım şablonları aşağıda yayımlanmıştır. İlgili dersin kazanımlarına aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ekm

Sorumluluk sınav tarihleri

Okulumuz halı saha ihale ilan şartnamesi aşağıdadır.

Öğrenciliği devam eden ve mezun durumunda olan öğrencilerize önemle duyurulur!

2022-2023 Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız Başlamıştır.

Şbt

ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI YAYINLANMIŞTIR.

Ara

CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ KANTİN İHALE İLANI