AĞRI / MERKEZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Kas

Devletimizin Kurucusu, Milli Mücadelemizin Lideri,Büyük Komutan, Eşsiz Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Aramızdan Ayrılışının 85. Yılında Saygı, Minnet, Özlem ve Rahmetle Anıyoruz. 1881-

Ekm

En güzel, en özel, en anlamlı gün bugün. Cumhuriyet’imizin 100. yılına şahitlik eden biz ayrıcalıklı nesil ne çok şanslı ne çok mutluyuz. Ebed olsun, daim olsun, kutlu olsun Cumhuriyet

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantımızı gerçekleştirdik.Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği toplantıda Okul Müdürümüz İlhan SÖNMEZ, okul başarısı için veli-okul iş birliğine vurgu yaptı. Öğrencilerin durumları ile gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra velilerin sorularına cevap verildi. Akabinde veliler sınıf ve ders öğretmenleriyle görüşerek öğrencileri hakkında bilgi aldı. Toplantıya katılan velilere sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi.

Ekm

“13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü” dolayısıyla okulumuzda “Deprem Tatbikatı” gerçekleştirildi. Çök-Kapan-Tutun ile Hayat üçgeni, sonrasında ise binadan güvenli ve hızlı çıkış için koordine olundu.

Ekm

3. KAZANIM DEĞERLENDİRME DENEME SINAVI YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

Okulum benim 2. evim projesi kapsamında okulumuzda saat 20.00'a kadar öğrenciler için etüd programları başladı.

Ara

Okulumuzda Kazanım Değerlendirme Deneme Sınavı Yapıldı.

Kas

Okulumuzda her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz "Kardeşlik Kermesi" bu yıl da öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin büyük özverisiyle  yapıldı.

Cumhuriyet Anadolu Lisesinde kazanım değerlendirme sınavı yapıldı

Ekm

• 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak katılım sağladık.

Ekm

Okulumuzda toplanan 400'e yakın kitap Semerkand M.T.A.L öğrencilerine okutulmak üzere teslim edildi .

Ekm

Kız voleybol takımımız il düzeyinde düzenlenen liseler arası voleybol turnuvasında il üçüncüsü olma başarısını göstermiştir.

Ekm

Veli Ziyaretlerimiz Devam Ediyor.