AĞRI / MERKEZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

2022-2023 Yeni Eğitim Öğretim yılı ilk zili okulumuzda çaldı

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan KÖKREK okulumuzda açılan "Aile Okulu" kursunu ziyaret etti.

Ağu

Aile Okulu Projesinin ilk eğitimleri okulumuzda başladı.

Mrt

2020 Afet Tatbikat Yılı kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı düzenlendi

Ekm

• Dün çelenk sunma töreni ile başlayan bugün de aynı coşku ile devam eden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde "Cumhuriyet" Anadolu Lisesi olarak biz de yerimizi aldık.

Ekm

Bakanlığımızın Ortaöğretimde 11 ve 12. sınıflara yönelik Covid-19 salgın sürecinden kaynaklı öğrenme kayıplarının tespit edildiği "Kazanım Değerlendirme Uygulaması" okulumuzda da başarıyla gerçekleştirildi.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimize periyodik olarak gerçekleştirilen Temel Yeterlilik Testi (TYT) Deneme Sınavı yapıldı.

Mrt

Okulumuz ingilizce öğretmenleri ve gönüllü öğrencilerimiz tarafından oluşturulan İngilizce Sokağımızın açılışı Ağrı Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Faruk TEKİN 'in de teşrifiyle yapılmıştır.